Глад за автомонтьори наду рекордно заплатите в бранша

0
Работник за 6000 лева заплата се търси в момента в сервиз в град Божурище
Работник за 6000 лева заплата се търси в момента в сервиз в град Божурище

Работник за 6000 лева заплата се търси в момента в сервиз в град Божурище

Глад за автомонтьори наду рекордно заплатите в бранша. Работник за 6000 лв. заплата се търси в момента в сервиз в град Божурище край София, показа проучване, направено от „Телеграф“.

Има голям недостиг, най-вече защото много от служителите отиват да работят в чужбина. Това налага и повишаването на предлаганите надници“, коментира собственик на сервиз в столицата.

Предложения

Предложения за автомонтьори в София под 2400 лв. бруто на месец в момента няма. Ако имате предишен опит и се докажете, след месец могат да ви плащат и по 6000 лв. Такъв е случаят с автосервиз в Божурище, за който се търси автомонтьор на пълен работен ден и постоянна позиция. Обещаното възнаграждение е до 6000 лв. месечно. Работодателят е посочил и опция за заплата по договаряне и гъвкаво работно време. Друг собственик търси автомонтьор за между 2500 лв. и 4000 лв. месечно на пълен работен ден. Изискването към него е да има средно образование. В столичния квартал „Обеля“ се търси спешно човек за същата позиция за между 2500 лв. и 3500 лв. възнаграждение. Крайната месечна сума ще зависи от уменията, познанията и бързината на работа, уточниха от автосервиза. В Пловдив заплатите на автомонтьорите също варират между 2500 лв. и 3500 лв. В по-малките градове предложенията вървят около 2000 лв. бруто на месец.

Услуги

Въпреки недостига на персонал много автокъщи вече предлагат допълнителни услуги за улеснение на клиентите. Сред тях е взимането на колата от адрес и закарването ѝ за обслужване в сервиза. Същата е опцията и за автомивка и връщането ѝ на собственика.

Цената на услугата тръгва от 20 лв. в рамките на населеното място. Някои сервизи правят и промоции. Ако ремонтът излезе над 400 лв., взимането и връщането на колата до адреса на клиента се поема от сервиза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    фена на Путин
    Всяка втора коруба е на 15+ години. Как да не трябва автомонтьор ? Прави ли ви впечатление, че има бум на фирмите за авточасти ? Нароиха се като транжорните и месарниците. Това случайно ли е ?
  • 3
    3
    до 2
    Бе то вече няма хора, които да редят павета или тротоарни плочи, ти искаш хора, оправящи автомобили. На който му се скапе таралясника да си открадне друг. Анадък, аркадаш!
  • 0
    2
    Ами, то, таквоз ...!
    Новите автомобили си сакат и квалифицирани кадри! И като се има предвид качеството им ...! Така че, нормално е! Анадънму?😀
  • 4
    1
    русенец
    Бре! Сега всички ай ти-та ще станат автомонтьори.:) Вярвате ли си на тези "информации"?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари