ЕЦТП: Преасфалтирането след катастрофата ще попречи да бъде проучен спирачният път

0
Питахме десетки живущи в района, никога не е имало дупки там, нито неравности, посочи Ивайло Желязков
Питахме десетки живущи в района, никога не е имало дупки там, нито неравности, посочи Ивайло Желязков Снимка: Красимир Кръстев / БТА

Питахме десетки живущи в района, никога не е имало дупки там, нито неравности, посочи Ивайло Желязков

Преасфалтирането на участъка от пътя на мястото на катастрофата с кола на НСО край Аксаково ще попречи да бъде проучен спирачният път при инцидента. Това съобщи Ивайло Желязков - експерт в Европейския център за транспортни политики:

"Кръпките са изобщо от Аксаковска панорама до Детелината на летището, има няколко кръпки. Имало наряди, сега е моментът, дошъл, за да се ремонтира пътя. Питахме десетки живущи в района, никога не е имало дупки там, нито неравности. Ще оставим на компетентните органи да преценят защо точно след катастрофата и точно на мястото, където може би е имало някакъв спирачен път, е асфалтирано".

Ивайло Желязков уточни, че до дни ще бъде готов подробен доклад на Центъра за транспортни политики за катастрофата, при която загина един мъж, а съпругата му беше ранена, предаде БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ама верно ще попречи?!?
    И защо са уволнени хора заради подмяна на асфалта? Станало ПТП, има загинал- идват експертите, снимат, мерят и правят всичко което искат... И по някое време се пуска движението- 3 часа по-късно всякакви следи от ПТП-то по асфалта които може би, евентуално, вероятно са останали и са пропуснати вече са ЗАЛИЧЕНИ... Някой бил сменил асфалта- мноу важну... И наистина по този път от известно време имаше маркирани участъци с дупки- ремонтът наистина е планиран и не е "по спешност, че да замажем нещо"...
  • 2
    1
    Пффф
    Пак успяха да си вържат гащите и то по най-видния и нагъл начин, без да се притесняват от никого.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари