Д-р Аспарух Илиев: Предстои пробив при ваксините срещу рак

0
Редно ли е бебета да пият лекарства за сън, какво трябва да знаем за новия вариант на Ковид-19, могат ли ваксините на лекуват рак
Редно ли е бебета да пият лекарства за сън, какво трябва да знаем за новия вариант на Ковид-19, могат ли ваксините на лекуват рак Видео: NOVA

Редно ли е бебета да пият лекарства за сън, какво трябва да знаем за новия вариант на Ковид-19, могат ли ваксините на лекуват рак

Мелатонинът и всички добавки, които ползваме базирани на него не са медикаменти. Водят се хранителни добавки. Те не подлежат на толкова строг контрол. Мелатонинът е един от хормоните регулиращи съня, произвежда се от така наречената епифиза. Има много дискусии дали изобщо има смисъл даване на мелатонин при хора с нарушение в съня. Случаите на предозирани с него са малко. Това коментира в ефира на „Събуди се” по NOVA д-р Аспарух Илиев, ръководител на лабораторията в Берн.

Мутацията на COVID 19 -Flirt няма данни да е по-различен от останалите. Това, което продължава да ни притеснява е дългият ковид. Не бих казал, че заболяването остава в миналото, защото ще имаме едно постоянно ниво. Не много високи, но случи ще има. Не очаквам да има драматични проблеми”, каза Илиев.

Той добави, че предстои в следващите 3-4 години да има пробив при ваксините срещу рак. „Пандемията ни позволи да установим колко безопасни са много широк спектър нови ваксини, които ще помогнат и с борбата с рака”, подчерта д-р Аспарух Илиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Чепката
    Гроздето, грозденцето как е? Сладко ли е или малко киселее?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари