Бойко Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата

0
ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду
ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду Снимка: БГНЕС

ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

Поддавайки се преди 3 г. на омразата, която се насади на българите, нищо добро не очаква тази държава. От една средноевропейска държава, водеща на Балканите, в момента изглеждаме отвратително навсякъде. Това, което се случва сега в Словакия, преди 3 г. можеше да се случи в България. Това коментира в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

Българите трябваше да се опарят от това управление. Сега не искат ПП да си признаят големия балон, който се наду. Тези 11-12 месеца бяха необходимите да успокоим хората, да покажем на заблудените, че Промяната е връщане назад, не е нищо ново, освен борба за власт и постове. Само че тази констатация ако я бяхме направили преди година, огромна част от българите нямаше да повярват и трябваше да ги оставим ПП да показват, че са действително аматьори в управлението, каза Борисов.

В София и в България нищо няма да бъде направено от тях. Безпощадната действителност кара техните симпатизанти да се озлобяват, добави лидерът на ГЕРБ.

Най-доброто място за живеене е в Европа, най-демократичната система е в Европа, но тя е за мирно време и просперитет, когато 28 държави трябва да вземат решения с абсолютно мнозинство. Когато е мир и има много пари, Европа е най-богатата, всичко беше лесно, сега държавите с режим имат вертикално управление, подписват, действат, знаете, когато има война, командирът е важен, а светът е в такава глобална война. Знаете какво става в Газа, Израел. Това няма оправяне, уточни Борисов.

Затова направих сглобката, за да успокоя държавата, дори да не станем приятели, но да бъде поносимо. Както беше преди години, поносимо с политическите опоненти, добави Борисов.

Дори е смешно, че на нашия парламент пише „Съединението прави силата“, а ние сме по-разединени от всякога. На Радев не му харесва нищо направено в държавата, ако не е направено от негово служебно правителство. Обединител! Аз съм единственият, който се опитва да успокоява и след 9 юни ще трябва да се работи някак, коментира още Борисов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Stoian
    Номер 5,е напълно прав,за Герб само сьд и затвор,за разстрел са голяма част от тях,гангстери и мафиоти,те не са партия а гангстерска структура.Боклуци,които сьсипаха дьржавата
  • 6
    5
    Сглобка Сглобкова
    Бойко Борисов трябва да бъде съден и да влезе в затвора, а същото трябва да се случи и с по-голяма част от бившите му провалени министри, затънали в гафове, корупция и некомпетентност. Има ли някой съмнение, че през последните 20 години управлява ГЕРБ и Бойко Борисов. Той е лидер на българската политико-икономическа мафия, благодарение на тези 25% избиратели, които са слепи, глухи, късопаметни и безмозъчни същества и които като воденичен камък завлякоха България на дъното.
  • 5
    4
    Ferdi
    Ха ха ха! Това лично местоимение,което явно мисли,че държавата е негова частна собственност кога ще спре да ръси измишльотини?
  • 3
    3
    абе Бойко, кажи истината
    Абе бате Бойко, кажи истината. Направи сглобката, защото усети че ПеПеДеБилите са жадни и алчни за власт. Направи сглобката, за да може цяла България да разбере какви мекерета са ПРОСТо Киро, Хасан Василев . злобното лице на мафията, комунистите Христо Бойкикев и генералчето от ПСТУ по ЖП Транспорт, влязъл в Симеоново по комунистическа линия на първия си тъст. Да не говорим за онова мекере, дето излъгахте селяните от Шопландия да го избеат за кмет. И правилно, след като в Русе имаме комунист и наследник на Държавна сигурност за кмет, какво остава за онова пролетарско село София
  • 3
    2
    Ko
    Палячо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари