Ако имате в рода си някой с разширени вени, започнете отрано с профилактиката!

1
Това съветва д-р съдовият хирург от ВМА д-р Светозар Марангозов
Това съветва д-р съдовият хирург от ВМА д-р Светозар Марангозов Видео: NOVA

Това съветва д-р съдовият хирург от ВМА д-р Светозар Марангозов

Ако имате в рода си някой със съдово заболяване, започнете от рано с профилактичните прегледи. Това съветва съдовият хирург от ВМА д-р Светозар Марангозов. Медикът разказа кои са професиите, които са рискови за венозна патология, предава NOVA.

Лекарят подчерта, че застоялият начин на живот оказва негативно влияние върху здравето. Д-р Марангозов обясни какво представлява хроничната венозна болест, какви са симптомите и какво лечение трябва да се прилага.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Момченце слушайки опера се обръща към майка си:
- Ако викаме така, нас в детската градина ни наказват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари