Звездите на „Цирк дю Солей“ идват с леденото си шоу в Русе

2
Спектакълът ще се състои на 9 март
Спектакълът ще се състои на 9 март

Спектакълът ще се състои на 9 март

Звезди на „Цирк дю Солей“ ще гостуват с ледено шоу HOGWARTS HOLIDAYS в Русе. Спектакълът ще се състои на 9 март от 19:00 часа в зала „Арена Русе“.

HOGWARTS HOLIDAYS разказва вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите приятели и потапя публиката в света на собственото ѝ въображение. Спектакълът е със спиращи дъха визуални ефекти и оригинален музикален акомпанимент.

Уникалната постановка е на границата между физическия театър и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената арена, специално създадена на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с уникални костюми, декори и видеопоредици, които ще позволят на зрителите да се потопят в магическата вселена на Джей Кей Роулинг така, както никога досега, съобщават организаторите.

През 9¾ платформа публиката ще се отправи на незабравимо пътешествие из коридорите на Хогуортс, ще присъства на мач по куидич, а след това заедно ще победи Тъмния господар и ще стигне до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитацията, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне. А интерактивните ефекти, впечатляващите визуални ефекти и светлинният дизайн очароват всеки зрител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари