Зверска катастрофа на пътя Русе - Бяла

47

Трима загинали след тежката катастрофа на пътя Русе - Бяла

Поредната тежка катастрофа на пътя - убиец Русе - Бяла. Затова алармираха очевидци на трагедията. Ударът е станал около 15:50 часа на Мойсевия баир. Сблъскали са се Dacia Duster с плевенска регистрация и Dacia Sandero. 

Автомобилът „Дачия Дъстър“ без видима причина е навлязъл в насрещното движение. Разминал се е с един автомобил и се е блъснал челно в движещия си насреща „Дачия Сандеро“, управляван от жена. И двете коли са с българска регистрация, информира Русе Медиа. 

На място са загинали и двамата водачи. Екип на „Спешна помощ“ е откарал в много тежко състояние пътник от едната кола, който е починал в болницата.

Движението временно се извършва двупосочно в една лента по път I-5 Русе - Бяла, съобщиха от АПИ. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на служителите на "Пътна полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    26
    Реалист
    Бойко Борисов им каза: Като НЯМАТЕ КАПАЦИТЕТ за магистралата, направете си ПОНЕ скоростен път........Но явно в Русе са некадърни и за малко по-добра инфраструктура.....Пари има, но няма как големите градове да дойдат да ви я построят, а кадрите в Русе са заплатаджии, ДАЛИ ОСТАНАХА някакви специалист по нещо в този обезлюден град?
  • 46
    25
    Истината за Русе - Бяла
    Нека както участта на тези, така и многото други жертви на този участък да тегне над всички, които окрадоха буквално Северна България по отношение на пътища и безопасност. Борисов не прави никакво изключение. Всички крадоха, ядоха, пиха и се веселиха с парите за този прословут път. И докато "Дунав мост" генерираше луди пари, трохички от тях дори често не оставаха за елементарна поддръжка, докато се строяха инфраструктурни чудеса от другата страна на Стара планина. Аз не съдя, нека Господ съди правдиво!
  • 12
    24
    Петър
    Бойко Борисов е виновен той винаги е виновен ХА ХА ХА тоя път ще стане МАГИСТРАЛА на 8 март. "Путкин ден
  • 53
    23
    Успех!!!
    Масово българите /особено по-младите/ не могат да научат себе си и децата си на най-елементарните неща: да поздрави съседа като се разминава с него; да благодари на продавачката в магазина; да пресече правилно улицата и т.н. и т.н. Вие се надявате да усвои нещо по-сложно, като например шофирането. Пожелавам ви успех! За това българина си заслужава съдбата, включително и политиците.
  • 35
    22
    до 21
    Докато се научим на ред, дисциплина и уважаване на правилата. Т.е. никога.:(
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари