Златомира Стефанова откри фестивала „Здравей, Здраве!“

2

Инициативата е посветена на физическото, психическото и духовното здраве

Здравето е нещо, за което си заслужава човек да отдели от времето си и да посети този прекрасен фестивал. Здравето е нещо, без което не можем да изпълним мечтите си, нещо, без което не можем да обичаме хората до нас, нещо, което, ако го няма, всичко друго се обезсмисля. Това, което вие правите и показвате, е пътят. Вашата ангажираност и усилия в създаването на този фестивал са пример за това как общността може да се обедини в името на благополучието и здравето на всички нас. Вярвам, че събитието ще е изключително вдъхновяващо и полезно за всички участници и посетители.“ С тези думи заместник-кметът Златомира Стефанова даде старт на второто издание на Фестивала „Здравей, Здраве!“, който се провежда този уикенд в зала „Филхармония“, съобщават от Община Русе.

Той е посветен на физическото, психическото и духовното здраве.

Събитието включва лекции на учени, рехабилитатори, етнографи, родови терапевти, билколечители и други изследователи.

В обедните часове ще се проведат работилници за деца, а през двата дни желаещите ще могат да разгледат и да закупят книги, здравословни храни, билкови извлеци и други разнообразни продукти от т.нар. „Базар на здравето“ във фоайето на сградата.

Във фестивала са включени още хоротека, зумба за деца и други интересни и забавни практики на открито в Парка на младежта. Те са напълно безплатни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Stoian
    Тъпаците от общината,и тая циганора, празноглавата, фестивал ще открива.Боже,боже
  • -2
    1
    Русенец
    Всичко е чудесно, но липсва информация, кой е организаторът, спонсорът евентуално.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари