Златан Златанов оглави листата за парламентарните избори на "Възраждане" в Русе

0
Партията ще се яви с пълна листа с кандидати за народни представители на предсрочния вот
Партията ще се яви с пълна листа с кандидати за народни представители на предсрочния вот Снимка: Zlatan Zlatanov / Facebook

Партията ще се яви с пълна листа с кандидати за народни представители на предсрочния вот

Партия "Възраждане" ще се яви с пълна листа от 14 кандидат-депутати в Русенско - с водач Златан Златанов, на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 9 юни тази година. Това съобщи на пресконференция в пресклуба на БТА в Русе адвокат Златан Златанов.

Според него листата е балансирана. Всички кандидати са с висше образование и са специалисти в различни сфери. Средната им възраст е 45 години.

"Ние сме представителна извадка на онези наши сънародници, които избраха да останат и да се реализират в България и да допринесат за бъдещето на нашата родина", каза Златанов, който е председател на Адвокатската колегия в Русе и депутат в 48-ото и 49-ото Народно събрание. Той обясни, че целта на "Възраждане" е да има минимум двама народни представители от Русенско, като ще се работи и за трети депутат.

На второ място в листата е Димитър Пашев - член на Организационния съвет на "Възраждане", като по професия е учител. Трети е общинският съветник в Русе Милен Боев, който е психолог.

На четвърто място е председателят на групата общински съветници на "Възраждане" в Русе Мариян Димитров. След него се нареждат Костадин Георгиев - предприемач, Ивайло Казанов - медицински фелдшер, Христо Попов - заместник-председател на Общинския съвет в Русе, Тодор Савов - стругар, Стефан Динов - финансист, Пламен Петров - предприемач, Виолета Красимирова - майка на три деца, Симона Георгиева - управител на фитнес център, Емилия Колева - икономист, и Богомил Тодоров - общински съветник в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    до 6
    Добре, че и ти не си на снимката, че тогава сумарното IQ щеше да е отрицателно число.:)
  • 5
    12
    ФАКТ
    Само отявлени малоумници може да гласуват за малоумниците от антибългарската партийка "вгъZZраждани"!!!
  • 0
    11
    до 1
    Извинявай, ама баш човека, гласувал за ПП и обяснявал Рена колко била умна да задава такива въпроси?!:) Архивите са живи, даскалче! Преди да се правиш на велик и единствен носител на правдата, по-добре си припомни за какви по-големи дебили си гласувал. :) Случайно да имаш някакъв комплекс за величие?:) Риторичен въпрос.
  • 4
    10
    В листата...
    В листата виждам два слънчогледа - единият е Христо Попов - зам.председател на Общинския съвет минал през партията на Луджев, след това депутат от "Атака" на Волен Сидеров и сега нагнездил се в "Израждане" /такива ги ражда тази партийка/. Другият е Мариан Димитров /Качамака/ - изгонен от БСП, след това бе в някаква измислена от него партийка, а сега и той се изроди в "Израждане". На качамак събираше бабите в р-т "Потсдам" да им мъти главите. Това е - гласувайте за "Израждане"!
  • 3
    9
    капут
    капут до капута и до капута пак капут !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари