Жозеп Борел разкритикува "страхливите" удари на Русия в Украйна

0
Една от най-мащабните атаки на Русия бе поредното подло и масово нападение срещу училища, метростанция и болница, в резултат на което загинаха най-малко 16 души, заяви той
Една от най-мащабните атаки на Русия бе поредното подло и масово нападение срещу училища, метростанция и болница, в резултат на което загинаха най-малко 16 души, заяви той Снимка: АР

Една от най-мащабните атаки на Русия бе поредното подло и масово нападение срещу училища, метростанция и болница, в резултат на което загинаха най-малко 16 души, заяви той

Ръководителят на външната политика на ЕС Жозеп Борел осъди последните смъртоносни бомбардировки на Русия над украински градове, обвинявайки Москва, че нанася удари по мирното население, предаде АФП, цитирана от БТА.

"През нощта Русия предприе една от най-мащабните атаки от началото на пълномащабното си нахлуване в Украйна", написа Борел в социалната мрежа Х.

"Това беше поредното подло и масово нападение срещу училища, метростанция и болница, в резултат на което загинаха най-малко 16 души, а редица бяха ранени. ЕС е с Украйна, колкото и време да е необходимо", добави топ дипломатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Indianec vBG
    Още не сте видели какво точно представлява "пълномащабното нахлуване". Хау!
  • 3
    6
    Алоооооо ебана хохлооо
    Ооп бесарабско псе! Недей ви, че лесно може да те намери човек! Мама ти хохленска в устата да го слагам!
  • 6
    5
    алооо 3
    Твоите в Украйна ли са?!?
  • -6
    4
    До копейките
    Най-смешното е, че родоотсъпниците и безродници, лизачи на вонящи руски задници, се титуловат или родолюбци, или българи. Ще ми се да видя в коя дупка ще се заврат, като видим края на международния престъпник путлер! Ще се изметете ли към Якутск? ХАХАХА!
  • -6
    3
    Алооооооо, 1!
    Българин си колкото аз съм Тутанкамон, мръсна рушлямска подлого! Що не си пратиш внуците да служат да чудовището Путлер и да "прочистват Украйна", че да ги върнат в сандък? Щото си мръсна тъмнокървава дърта гнида, добре, че не ти остава много още да дишаш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари