Живущите на улица "Борисова" са подложени на постоянен звуков тормоз

6
Почти във всички квартали на Русе има оплаквания срещу нощния тормоз на мотори и дрифтене
Почти във всички квартали на Русе има оплаквания срещу нощния тормоз на мотори и дрифтене Снимка: Dunavmost, архив

Рев на мотори, дрифтене и силна музика

Така живущите по ул. "Борисова" в Русе описват нощите си. Това става ясно от публикация на Марияна Димитрова във фейсбук групата "Писмо до кмета". Ето целия пост на жената:

"Здравейте г-н Милков. Пиша Ви по повод за съдействие от ваша страна ,като кмет на гр.Русе . Моля, ако е възможно да съдействате за по засилен контрол от органите на МВР на ул.Борисова, до бърза закуска Вяра, най-вече в петък през нощта. Всяка седмица живущите в този район сме постоянно в безсъние от дрифтене на коли,каране с несъобразена скорост, силна музика и надрусани тинейджъри .Благодаря Ви предварително !!!"

От коментарите под публикацията на русенката става ясно, че проблемът с ревящите мотори и дрифтене на автомобили посред нощ, не е само на хората по ул. "Борисова". Почти във всички квартали има оплаквания. Хората призовават органите на реда да организират нощни дежурства, които ще стопират невъздържаното поведение на пътя от страна на младежите с мощни коли и мотори

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    11
    Аз
    Продавайте си апартаментите и се връщайте на село !
  • 2
    10
    Колю Ръпчев
    Никакво отношение не се взима! Живеех на Борисова 63. Шум , прахоляк , разюздани тинейджъри. Не ми издържаха нервите. И до кмета писах.и на 112 звънях. Продадох апартамента и в родина е още по зле. Полицията е безпомощна. Дрисльото на 15 има адвокат. Най-пропадналия град в България сме!
  • 6
    9
    Ддр
    Много моля кметът и полицията да съобщят дали имат намерение и възможности за контрол ! А ако нямат - нека ни делегират такива права, ние имаме желание, сили и възможности да се справим с нарушителите !
  • 3
    8
    Хаг
    Опростачването на населението си казва своето! Същото е и с контейнерите за строителни отпадъци - в нито един няма само такива! Вярно е обаче ,че МВР симулират дейност! Тотална анархия по улиците е! Неправоспособни по ул Филип Станиславов и Изгрев,мотори абсолютно неспазващи каквито и да е правила,дрогата ,плъзнала навсякъде !Толкова зле сякаш не е било! Като прибавим и демографския срив в региона,обезлюдените села и самия град Русе!
  • 13
    7
    Човек
    Това е масово в Русе, включително и между Борисова и кръговото до самото РДВР. От там сигурно не добре със слуха. Накратко - причината е единствено неизпълнение на задълженията от Полиция и Община, за обратното на което им се плаща, а на практика само имитират някаква съответно безрезултатна дейност. Лично аз поне 5 пъти съм сигнализирал посред нощ. Резултат нула.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари