Жена роди близнаци на две различни места в Пловдив

0
Първото бебе се ражда в колата на семейството
Първото бебе се ражда в колата на семейството

Първото бебе се ражда в колата на семейството

Жена роди близнаци на две различни места в Пловдив, разказаха от пресцентъра на Университетска многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) "Свети Георги" в Пловдив.

Младата жена започнала да ражда на гара "Филипово" в Пловдив, където в семейния автомобил се появява първото бебе.

Веднага след това майката е откарана по спешност в Клиниката по акушерство и гинекология към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД - Пловдив, където успешно е приключила операцията за появата на втория близнак. Оперативната интервенция е извършена от началника на клиниката проф. д-р Екатерина Учикова, заедно с д-р Мария Василева, д-р Крум Владов, д-р Любомира Котева, анестезиолога д-р Борис Георгиев, неонатолога д-р Райна Стоянова и други медици, участващи в екипа.

Майката и бебето са в добро състояние.

Проф. Учикова споделя, че ситуацията е била сложна и е имало реална заплаха за живота на втория близнак, поради спешната акушерска ситуация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Непознат
    Една хубава новина
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари