Жена падна в пропаст с колата си при опит да избегне дупка в Своге

1
Защо се е стигнало до инцидента?
Защо се е стигнало до инцидента? Видео: NOVA

Защо се е стигнало до инцидента?

Жена се е преобърнала в пропаст с автомобила си, докато се е прибирала към дома си в квартал „Орлин” в Своге. До инцидента се е стигнало, защото една от улиците се води частна и е затворена с бариера и с телена ограда, предава NOVA. Така всички, които искат да стигнат до домовете си, са принудени да минават по обиколен, черен път, който е трудно проходим. За частната улица ви разказахме още през 2020 г., все още обаче няма развитие по казуса.

На 26 април към 7:00 часа сутринта Вероника Апостолова тръгва на работа. По думите ѝ след инцидента по автомобила има сериозни материални щети, а самата тя е с наранявания на шийните прешлени.

По думите на инж. Валентин Михайлов, зам.-кмет на Своге, към момента местната управа води дела със собствениците на тази улица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари