Жена краде кутия за дарения от магазин в София

1
Средствата са събирани за лечението на млада жена
Средствата са събирани за лечението на млада жена

Средствата са събирани за лечението на млада жена

Кражба на кутия с дарения за болна млада жена от денонощен хранителен магазин в София през миналата нощ.

Около 3:00 през нощта в магазина влиза жена, минава покрай кутията и я прибира най-безцеремонно. Момичето, за което се събират средства, се казва Божидара Павлова от Божурище. Тя е на 28 години и има нужда от средства за бъбречна трансплантация в чужбина.

„Все още нямаме никаква информация за извършителя. Никой от служителите на магазина не може да разпознае жената. Много е вероятно тя да има и някакви предишни наблюдения, защото влиза, взима кутията, и излиза”, каза управителят на обекта Ния Иванова. По нейни думи кутията за дарения е в магазина от края на месец април, защото непрекъснато събират пари за различни кампании, в помощ на болни хора, и най-вече деца, предаде NOVA.

„Качихме клипа в групи в социалните мрежи, за да се види как се крадат средства, събирани за здравето на Божидара”, обясни Иванова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Спонсор
    Отдавна тия, представящи се за СОФ ИЯНЦИ, са само ИЗМАМНИЦИ! БОТЕВ с четата си отива от КОЗЛОДУЙ до ВОЛА и крадливите ВРЧАНЕ само зяпали! А ся ква АЛЕЯ сътворили? А колко от тях са в СОФИЯ, не говоря?
  • 7
    1
    русенец
    Бързи и лесни пари! Така са научени платените избиратели на ОПГ ГРОБ=ДПС!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари