Жена и момче задигнаха 1400 лева от лекарски кабинет на улица "Борисова"

0
Парите са били в портмоне в дамска чанта
Парите са били в портмоне в дамска чанта Снимка: Dunavmost

Парите са били в портмоне в дамска чанта

Служители на Първо РУ са разкрили кражба на пари от лекарски кабинет. В Първо РУ е била заведена преписка по сигнал, че на 21 декември миналата година от лекарски кабинет, намиращ се на улица "Борисова" в Русе е извършена кражба на пари в размер на 1400 лв от портмоне, намиращо се в дамска чанта.

По проверката, образувана с оглед изясняване на престъпление по чл. 194, ал. 1 от НК, са работили криминалисти от Първо РУ.

В хода на проведените от тях оперативно-издирвателни действия като извършители на кражбата са уличени 13-годишно момче и жена на 36 г. Работата по случая продължава, материалите се докладват по компетентност в прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Ко ти пука бе
    Важното е спермата на леблейбиеца да пребъде. Селянката му, опраси ли се вече? А и малките му предишни свинчета защо не се снимат с нереза?
  • 6
    2
    И ся кво?
    Парите 1400 лв. върнати ли са на собственика им или е пил студена вода?
  • 16
    1
    Осман
    Ма- нго Бейкър и синът и.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари