Жена е пострадала при инцидента в квартал "Чародейка"

1

Пострадалата е била сама в колата, която се преобърна върху велоалея

Тази сутрин в 4:50 часа е постъпил сигнал за пътен инцидент в района на ул. "Изгрев" в Русе, на около 30 метра преди кръстовището с бул. "България", където извън пътя се е обърнала кола по таван.

Изпратените на място полицейски служители са установили, че катастрофиралото превозно средство е лек автомобил „Пежо“, управляван от 56-годишна жена. Водачката вероятно не е съобразила скоростта си на движение с пътните условия, с широчината на пътното платно и радиуса на ляв завой, загубила е контрол над управляваното превозно средство и колата се е преобърнала, съобщиха от ОД МВР - Русе.

След преглед в болница жената е освободена.

Произшествието е документирано от екип на "Пътна полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Аристократ
    Извините г-жо, не се паркира върху велоалея!
  • -3
    3
    QRS
    Отпред със зимни гуму , отзад с летни !
  • 10
    2
    К'вото и да се каже ...
    Жена е - в кревата вири краката. Шофьорка е - в колата вири колелата.
  • 16
    1
    Red
    Изключително занижени контрол по пътищата е една от основните причини за големият брой дрогирани и пияни шофьори,които причиняват ПТП и убиват невинни участници в движението. В конкретния случай няма съмнение,че колата се е движила с превишена скорост за да се стигне до тук.Добре,че е ранен час и няма пешеходци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари