Жена блъсна момиченце върху релсите на влак

13
Камери за видеонаблюдение са запечатали ужасяващите кадри
Камери за видеонаблюдение са запечатали ужасяващите кадри

Детето е извадено малко преди да мине влакът

Жена беше уловена от камери за видеонаблюдение да бута тригодишно момиченце на релсите на влак, предаде "Mirror news", цитиран от Дарик.

Малкото дете е стояло до майка си на платформата Gateway Transit Center MAX в Портланд в Орегон, САЩ, когато е било блъснато.

Шокиращи кадри показват жената, седнала зад малкото момиче, преди внезапно да се изправи и да я избута на релсите за шок на хората около нея.

Детето пада с лице напред и се удря в релсата, а добрите самаряни помагат да го измъкнат обратно на безопасно място, преди да пристигне следващият влак.

По-късно младежът съобщил за силно главоболие и малък червен белег на челото.

Полицията съобщи, че жената - 32-годишната Бриана Лейс Уоркман, е била арестувана и обвинена.

Окръжният прокурор на окръг Мултнома Майк Шмид каза в изявление:

Днес Бриана Лейс Уоркман, на 32 години, беше обвинена в опит за нападение от първа степен, нападение от трета степен, намеса в обществения транспорт, непристойно поведение от втора степен и безразсъдно застрашаване на друг лице. Обвиненията произтичат от инцидент вечерта в сряда, 28 декември, на платформата Gateway Transit Center MAX в Североизточен Портланд."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Дядо на внуци
    Тази мръсница заслужава да бъде смазана от бой, въпреки че веднага ще й се притекат на помощ разни защитници на правата на жените.
  • 3
    2
    Мдааа
    Обобщено - ЕвроГейски ценности от първа степен.... Нещастни лицемери!
  • 13
    1
    Даааа,
    Американско–€вроатлантически ценности в действие!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари