Ново земетресение разлюля Хърватия

0
Трус е регистриран и в Адриатическо море до Албания
Трус е регистриран и в Адриатическо море до Албания

Трус е регистриран и в Адриатическо море до Албания

Трусът е регистриран на 91 км южно от столицата Загреб в 19:03 ч. местно време. Той е бил на много малка дълбочина от 0.2 км и е бил усетен от хората в широк район. Епицентърът е на 17 км западно-югозападно от Щурлич в Босна и Херцеговина, сочи информацията, публикувана от Европейско-средиземноморския сеизмологичен център.

Volcanodiscovery.com съобщава и за трус с магнитуд от 3.2 по Рихтер в Адриатическо море близо до бреговете на Албания и курортния град Дурас в 19:04 ч. местно време, предава Агенция Фокус. Земетресението е било на плитка дълбочина от 10 км, но не е било усетено или поне не е съобщено до момента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари