Затварят част от улица "Солун" в Русе

1
Движението на автомобилите ще се осъществява по обходни маршрути
Движението на автомобилите ще се осъществява по обходни маршрути Снимка: Община Русе

Движението на автомобилите ще се осъществява по обходни маршрути

Ремонтни дейности затварят част от улица "Солун" в Русе на 9 юни, съобщават от пресцентъра на Общината.

Община Русе информира шофьорите и жителите на града, че във връзка с извършване на основен ремонт на улици в гр. Русе, считано от 7:00 часа до 19:00 часа на 9 юни се затваря за движение на МПС улица "Солун“ в участъка от кръстовището с ул. "Приста" до кръстовището с бул. "Родина".

Движението на автомобили ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

- при движение от ул. „Дебър“ по ул. „Драма“ и ул. „Сяр“ и по съседните отворени за движение улици, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация;

- при движение от бул. „Родина“ по ул. „Мадарски конник“ и по съседните отворени за движение улици, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация;

- при движение от бул. „Липник“ по бул. „Цар Освободител“, бул. „Съединение“ и по съседните отворени за движение улици, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация;

- при движение от ул. „Свети Наум“ по ул. „Плиска“ и по съседните отворени за движение улици, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация.

Призовават се шофьорите да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари