Защо успелите мъже се женят за невзрачни момичета?

0
Перфектният Мачо е избрал за своя спътница в живота не някой уникален модел, а съвсем обикновено момиче, което дори не бихте забелязали на улицата
Перфектният Мачо е избрал за своя спътница в живота не някой уникален модел, а съвсем обикновено момиче, което дори не бихте забелязали на улицата

Познавате го, той е красив, богат, уважаван. Още от тинейджърските си години се радваше на особено внимание от жените. Имаше десетки приятелки, коя от коя по-красиви. И един ден получавате покана за Сватба. Шокът обаче наистина е голям.

Перфектният Мачо е избрал за своя спътница в живота не някой уникален модел, а съвсем обикновено момиче, което дори не бихте забелязали на улицата. Тя не носи грим, облича се скромно и никога не е в центъра на вниманието. Защо се получава така? Защо успелите и красиви мъже се женят за невзрачни момичета?

Отговорът е прост и банален – Власт и Контрол. Вечната необходимост на мъжа да се доказва, да е повече от жена си. Ако Мачото се обвърже със силна, красива и успяла жена, той със сигурност ще остане на заден план. Няма да има кой да се възхищава на успехите му и да го кара да се чувства единствен. Посредствените момичета от друга страна винаги ще му се възхищават, ще го обожават и ще идеализират образа и успехите му.

Скромното и тихо момиче никога няма да го попита защо се прибира късно или къде е бил цяла нощ. Тя ще е толкова заслепена от неговата особа и толкова ужасена да не го загуби, че ще посвети живота си единствено на каузата да го прави щастлив. Домът му винаги ще блести от чистота, вечерята ще е сготвена, а „Вечната прислуга“ ще чака Единствения да благоволи да се прибере и да и отдели от ценното си време. А Той ще може спокойно да се перчи с красивите си любовници.

Звучи цинично, но за съжаление е самата истина. И около нас има не един или два примера, които го доказват. Затова не се учудвайте, ако съперницата ви е много под вашето ниво – вината не е във вас, просто успелите мъже не се женят за красивите си любовници!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари