Защо шофьор с фалшиво позитивен тест е принуден да плати 700 лева за кръвна проба

0
Полицаите ми казаха „Честито г-н наркоман, не те ли е срам да си возиш детето дрогиран, разказва потърпевшият
Полицаите ми казаха „Честито г-н наркоман, не те ли е срам да си возиш детето дрогиран, разказва потърпевшият Видео: NOVA

Полицаите ми казаха „Честито г-н наркоман, не те ли е срам да си возиш детето дрогиран, разказва потърпевшият

Шофьор стои без книжка повече от година заради фалшиво позитивен полеви тест. Мъжът е принуден да плати 700 лв. за кръвната проба, с която да докаже, че не е нарушител.

Това се случва в КАТ-Плевен. Жената на гишето там ми каза, че няма да си взема книжката, защото имам да плащам, тъй като аз съм си поискал кръвната проба. А, ако не я поискам, значи се съгласявам с резултата на полевия тест”, обясни в ефира на „Здравей, България” по NOVA потърпевшият Пламен Илиев. По думите му отношението на полицаите по време на проверката е било крайно арогантно.

Пътувах с мой приятел и 3-годишни ми син, когато ни спря полиция. Казаха ми да направя проба за алкохол, веднага се съгласих. След това поискаха и тест за наркотици. Чакахме екип 2 часа. Накараха ме да търкам между 30 и 40 минути. Казаха ми „На луд ли се правиш”. Държаха се абсолютно арогантно и непрофесионално. Тестът излезе положителен за амфетамин. Полицая снима показанията и ги прати на някого. Поставиха ми белезници и започнаха да ме дърпат. Детето ми се разстрои. Казаха ми „Честито г-н наркоман, не те ли е срам да си возиш детето дрогиран. Айде разкарвай го малкия оттук”, разказа възмутеният мъж. След това излежал 24-часов арест в Долни Дъбник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Данчо-ментата и компания
    Баси тъпаците са тия двамата. След като и двамата сте "за" тези менташки тестове, и за тези рекетьорски закони - значи ченгетата малко са ви гърчили, идиоти такива. булгаристанците никога няма да бъдат свободни хора, защото са с робско самосъзнание - свикнали са всеки да се гаври с тях, да ги мачка, и да ги гърчи. 500 години издържахте под турско робство, сега ще изкарате още 100 години под мутренско робство. Още отначало ви предупреждавахме, че с такива репресивни закони до тук ще се стигне, ама вие нали се кикотехте по форумите. Сега си сърбайте попарата и се оправяйте кой както може... На глупендера с фалшивия тест така му се пада - да стои без кола още 3-4 години - да му дойде акъла и друг път да си знае какво какво го чака след като се оставя да го управляват мутри и гангстери.
  • 14
    2
    Впрочем
    Само да вметна, че заради тия тестове започнаха да пристигат първите сметки. Точно тази тема коментира адвокат в по Нова ТВ преди десетина дена. Най голямата сметка е за 103 000 лева. Честно, и аз съм навит да ме оставят за година без книжка срещу 100 000 лева.
  • 14
    1
    Дгд
    Тъпите ченгета са се опитали да се направят на умници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари