Заподозряха българин за телефонна измама в Гърция

0
51-годишният мъж е спипан с бижутата на възрастна жена
51-годишният мъж е спипан с бижутата на възрастна жена

51-годишният мъж е спипан с бижутата на възрастна жена

Гръцките власти са започнали преписка срещу 51-годишен български гражданин, заподозрян за извършването на телефонна измама срещу възрастна жена в Северна Гърция, съобщи АНА-МПА, предаде БТА.

На 9 май неизвестен извършител се е обадил по телефона на 78-годишната жителка на селище край Кавала, като се е представил за лекар и казал, че неин роднина е пострадал при пътнотранспортно произшествие и се нуждае от спешна операция. Така той я убедил да му даде парична сума и накити.

След като бил подаден сигнал за случая полицията извършила разследване и установила данните на автомобила на предполагаемия извършител. Вчера полицейски служители от Комотини спрели автомобила на път за граничния пункт Нимфея (Маказа) на гръцко-българската граница.

Във владение на българския гражданин били намерени накитите на възрастната жена, които били конфискувани и по-късно върнати на притежателката им.

Автомобилът също бил конфискуван като средство за извършването на престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари