Заловиха жена да шофира без книжка на булевард "Липник"

3
На нарушителката е съставен акт
На нарушителката е съставен акт

На нарушителката е съставен акт

Двама неправоспособни шофьори са установени при полицейски проверки от екипи на Второ РУ.

На 12 януари около 03:00 часа в град Русе, на кръстовището между бул. "Липник" и ул. "Розова долина", е спрян за проверка лек автомобил с марка "Мицубиши", модел "Колт" с водач жена на 26 години от Русе. В хода на полицейските действия е станало ясно, че тя управлява колата без да е правоспособен водач и да притежава свидетелство за управление. За констатираното е съставен акт за нарушение на чл. 150 от ЗДВП.

На 14 януари около 01:30 часа на бул." Липник" в Русе е бил засечен още един подобен случай, когато е проверен лек автомобил "Фолксваген Голф", с водач 18-годишен младеж и е изяснено, че кара без да има книжка. Също му е съставен акт по чл.150 от ЗДВП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Спонсор
    И мама и тати, а и дядо и баба ся ша ривът, че детето/внучето/ не си е купило!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари