Заловиха двама комарджии, източили банковата карта на русенка

0
Картата е била в портмонето на жена, която го е изгубила
Картата е била в портмонето на жена, която го е изгубила

Картата е била в портмонето на жена, която го е изгубила

Двама мъже са заловени от полицията в Русе, след като жена съобщила за изгубен портфейл и неправомерно теглене на пари от дебитната карта на майка ѝ.

Жената се обърнала към Второ РУ, след като установила, че от сметката липсват 2130 лева. Тя разказала, че е изгубила портмонето си, съдържащо 200 лева в брой и дебитната карта, издадена на името на нейната майка, съобщиха от пресцентъра на МВР в Русе.

Служителите на реда започнали разследване за кражба и неправомерно ползване на платежно средство. В резултат на извършените оперативно-издирвателни мероприятия, криминалистите са установили, че портмонето е намерено заедно с цялото му съдържание, а впоследствие са осъществени депозити в потребителски сметки в сайт за хазартни игри онлайн от двама мъже - 36-годишен от гр. Кубрат и 34-годишен от Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    Пффф
    "Депозити ОТ потребителските сметки В сайт за хазартни игри" Ех.. тоз труден български
  • 12
    3
    До 2
    Мислиш ли че имат достатъчно умствен капацитет да размишляват толкова дълбоко?
  • 13
    2
    каре жокер
    и как очакваха да не проследят трансакциите?
  • 11
    1
    Ейййй
    Сега ще ги пуснат и те пак ще започнат да крадат! Така е в България! Ако тези идиоти живееха в Емирствата ще им отржат ръцете!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари