Заловиха четирима мъже с наркотици на различни места в Русе

0
Започнати са бързи производства за престъпления
Започнати са бързи производства за престъпления

Започнати са бързи производства за престъпления

Четирима са установени с наркотици при полицейски проверки.

На 27 април около 01:00 часа на улица "Белмекен" в Русе патрулен екип от Второ РУ е извършил проверка на 34-годишен русенец. В него са открити два полиетиленови плика с кристално вещество и едно топче със суха тревна маса, за които той е обяснил, че съдържат "кристал" и марихуана. Установеното от служителите на реда е документирано като е регистрирана преписка по описа на Второ РУ.

На 28 април около 01:55 часа от служители на Второ РУ, извършващи обход по ул. "Никола Петков" в Русе, е спрян и проверен мъж на 36 г. от Русе. В хода на полицейските действия е станало ясно, че той има в себе си наркотици. Мъжът е предал на униформените полиетиленов плик със суха тревна маса с тегло от 0.1 гр., както и свитък от станиол с бяло кристалообразно вещество с тегло от 0.2 гр. Случаят е документиран, образувана е преписка за престъпление.

Тази нощ около 22:00 часа в русенския Парк на възрожденците, при обход от служители на Първо РУ зад пантеона са установени две лица, на които е била извършена полицейска проверка. В хода ѝ е изяснено, че това са двама мъже на 38 и 31 години от русенски села. В дрехите на единия полицаите са открили топче зелена тревна маса с характерна миризма на марихуана увито в алуминево фолио, полиетиленов плик с две топчета зелена тревна, също с миризма на марихуана и свивка от алуминево фолио с кристалообразно бяло вещество, за което мъжът обяснил, че е метамафетамин. В другия също са намерени наркотици - цигарена кутия с две топчета зелена тревна маса с мирис на марихуана и полиетиленово пакетче с шлиц, съдържащо свивка от алуминево фолио с кристалообразно бяло вещество – матамфетамин. Двамата са били задържани и отведени в районното за документиране на случаите.

Започнати са бързи производства за престъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Липсва Име
    Кой продава кристали, кокаин, хероин, амфети... Моля споделетИ
  • 6
    5
    Гошо от почивка
    Павел Сяров, Илия Сяров и тяхната банда "спортисти". Това никой не го знае!?
  • 3
    4
    Само Минавам
    Подкрепям идеята на коментар №1. Точно така работи демокрацията – сигнализирайте органите на властта, дори и за съмнения. Но не тук, тук е клевета, сигнализирайте властта! Що се отнася до това, каква точно работа ще свършат органите – това няма особено значение. Независимо, какво свършат, подобен шум винаги вреди на „бизнеса”. При всички случаи, трябва да има натиск от народа към дилърите и властта – така се изгражда общество, така работи демокрацията.
  • 3
    3
    До Русенец
    За съжаление сте прав.Хващат ги и ги пущат ("сключват споразумение" с тях). Това е прах в очите ни.Имат покровителство.И няма край.
  • 4
    2
    Русенец
    Правилно нека да знае цяло Русе и България кои са копелетата които се занимават с продажба на наркотици нека да опазим децата си и да помогнем на Милицията да си свърши работата лошото е че Милицията не бие както преди хванат ли го такъв не бой а разстрел за такива Продавачи на смърт.Колко семейства са разплакали и почернили тези Уроди и Изроди.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари