Загуби за над 3 милиона евро грозят русенска фабрика

9
Работата на 170 души е под въпрос
Работата на 170 души е под въпрос Видео: КИС 13

Работата на 170 души е под въпрос

Загуби за над 3 милиона евро грозят предприятие в Русе заради планирано спиране на газоподаването към града за профилактика.

За това алармираха от ръководството на фабриката за керамични плочи в източната индустриална зона. Поради спецификата на производството, оттам призовават газовата компания да им даде достатъчно време, за да могат да си подготвят техниката за плавно спиране, предаде телевизия КИС 13.

Едва вчера от "Булгартрансгаз" са уведомили, че на 14 май ще бъде спряно подаването на газ. За да не се счупят машините в предприятието, е необходим дълъг период за подготовка, обясни изпълнителният директор Салвадор Байестер.

Тази ситуация се случва за първи път, като тя не засяга в такава степен другите предприятия в индустриалната зона.

Ако не бъде дадено достатъчно време за подготовка, общите загуби за предприятието може да са в размер на над 3 милиона евро. В него работят 170 души персонал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    12
    СЪВЕТ
    Нека да се съдят,така не се прави в нормалните страни,но нали тук е Танзания,може.Пропада града ,хората бягат,все шуробаджанащини,хем искат инвеститори,хем ги псувате,хайде направете фабрики,намерете работници вместо да недоволствате.
  • -3
    11
    Ivo
    Аз предлагам да затворим всички предприята в града! Хем да има чист въздух и да умрат от глад всички!
  • 0
    10
    АСАНЧО
    ДА ГО ДУАААААТ ИСПАНЦИТИЕ
  • 22
    9
    Пффф
    Русенска фирма? Това, че е регистрирана в България изобщо не значи, че е наша фирма... в Папагал си ги пише собствениците: ХОАКИН ЕМИЛИО МАРТИ СЕГАРРА ХОСЕ МАРИЯ БЕНАВЕНТ МАРТИ ПАБЛО КАРЛОС БЕНАВЕНТ МАРТИ ХОАКИН РАФАЕЛ БЕНАВЕНТ МАРТИ САЛВАДОР ХОСЕ ФЕРЕР БАЙЕСТЕР Цялата испанска рода...
  • 12
    8
    До 2
    Ти си един много тъп педал, нали знаеш ? И не си мисли, че като заработваш за паницата леща с 20 никнейма, не си личи, че си един единствен жалък несретник хаха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари