Задържаха втори мъж, рязал гуми на коли в София

0
Единият се намира под домашен арест, а вторият в ареста
Единият се намира под домашен арест, а вторият в ареста Видео: NOVA

Потърпевши тепърва ще отстраняват щетите

За втори път в рамките на седмица: жители на София осъмнаха вчера с новината, че гумите на колите им са нарязани. Миналата сряда граждани алармираха за нападение на 11 автомобила в района на Женския пазар.

Случаят е сходен с този, за който ви разказахме миналия четвъртък, но соченият за извършител на вандалската проява е различен. От СДВР съобщиха , че още вчера следобед е задържан заподозрян мъж за извършеното деяние. Той не е същият от предишния инцидент, тъй като другият в момента се намира под домашен арест, отбеляза NOVA.

Гергана Недевска, която е два пъти потърпевша на нападенията, сподели, че задържаните са с предишни криминални прояви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари