Задържаха петима мъже от Русе и Бъзън за побой в Лясковец

1
Трима от тях са осъждани в страната и чужбина, като сред присъдите има за кражби, хулиганство и телесна повреда
Трима от тях са осъждани в страната и чужбина, като сред присъдите има за кражби, хулиганство и телесна повреда Снимка: МВР / архив

Петима мъже са задържани в РУ Горна Оряховица за причинена средна телесна повреда

На 22.05.2022г. в 10:00ч. е получено съобщение от 69-годишен мъж, че на същата дата е бил нападнат и бит в гр. Лясковец, като е получил фрактура на дясната китка. След преглед в МОБАЛ в гр. Велико Търново е освободен за домашно лечение.

Като извършители на престъплението са установени петима мъже от гр. Русе и с. Бъзън, обл. Русе на възраст между 21 и 67 години. Трима от тях са осъждани в страната и чужбина, като сред присъдите има за кражби, хулиганство и телесна повреда. Мъжете са задържани за срок до 24 часа, съобщиха от ОД МВР - Велико Търново.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 2, вр с ал. 1 от НК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари