Задържаха голямо количество наркотици на АМ "Тракия" край Пловдив

0
Арестуваха македонец и българин, превозвали над 130 кг марихуана
Арестуваха македонец и българин, превозвали над 130 кг марихуана Видео: БНТ

Арестуваха македонец и българин, превозвали над 130 кг марихуана

Над 130 кг марихуана е задържана на АМ "Тракия" край Пловдив късно снощи. Арестувани са двама души - българин и македонец, съобщиха на брифинг от полицията и прокуратурата, предаде БНТ.

Арестът е в резултат на съвместна операция на ДАНС, ГДБОП и МВР-Пловдив, под ръководството на окръжната прокуратура. Наркотиците са задържани близо до Пловдив.

Предстои да бъдат повдигнати две обвинения на двамата арестувани - единият е 47-годишен гражданин на Република Северна Македония, който е бил осъждан и преди. Другият задържан е български гражданин на 43 години.

Наказанието предвижда от 5 до 15 години лишаване от свобода, тъй като превозваната марихуана е в особено големи количества, а при македонския гражданин е налице и рецидив.

Работата по делото продължава, установява се самоличността и на други лица, участвали в престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари