За дългия път от Тихомир към Мелиса: Бях дух в чуждо тяло!

2
Още когато бях на 20, бях на крачка да направя тази трансформация, сподели участникът във "Фермата"
Още когато бях на 20, бях на крачка да направя тази трансформация, сподели участникът във "Фермата" Видео: bTV

В момента Мелиса е на 30% от феминизацията си и настоящата ѝ визия няма да е тази, която виждаме сега

През 2019 г. във "Фермата" влиза привлекателен млад мъж със завидна физика. Тогава той сподели, че е хомосексуален, живее с приятеля си и не се интересува от пола на човек, а от същността му. Днес няма да познаете Тихомир Рангелов, защото той вече не съществува. Не негово място е Мелиса, която е жена.

"Тихомир вече се промени тотално", каза Мелиса в студиото на "Тази събота и неделя" по bTV.

"През цялото това време бях дух в чуждо тяло и вече съм Мелиса. От малка го имам това вътре с мен, но отлагах много години, за да реша да го направя", споделя тя.

Мелиса е имала трудно детство, защото е загубила майка си твърде рано. Не е ясно дали заради това, но на подсъзнателно ниво Мелиса, още от времето когато беше мускулест мъж, винаги се е чувствала жена и в сънищата си винаги е жена.

"Още когато бях на 20, бях на крачка да го направя", каза тя за смяната на пола си. "Другият месец правя 35 и малко закъснях. Но както се казва - по-добре късно, отколкото никога."

Мелиса е още в самото начало на пълната си трансформация в жена. В момента е на 30% от феминизацията си и настоящата ѝ визия няма да е тази, която виждаме сега. Чак след две години ще изглежда на външен вид както се чувства. Трансжената признава, че пътят не е лесен, защото всеки ден се сблъсква с дискриминация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари