Явор Дачков се възмути от разходка на Кирил Петков с бременната Лена Бориславова

8
Кирил Петков и бременната Лена Бориславова се разхождат из София, докато Мирослав Иванов купува детска количка, а Линда прави торти, коментира журналистът
Кирил Петков и бременната Лена Бориславова се разхождат из София, докато Мирослав Иванов купува детска количка, а Линда прави торти, коментира журналистът Снимка: Колаж 7DniBulgaria.bg

Кирил Петков и бременната Лена Бориславова се разхождат из София, докато Мирослав Иванов купува детска количка, а Линда прави торти, коментира журналистът

Това ще трябва да мине през лично-нарцистичния дискурс, но не мога да намеря друг подход. Фиксацията ми срещу умните и красивите е фиксация срещу собствената ми глупост. Съдя ги за онова, което съм бил и което май е елементарна психология.

Никак не ме бива в нюансираните оценки, които не мога да формулирам без страст и без да обиждам. Язвителността е признак на слабост на стила, но най-вече на духовната незрялост. Човек може да каже някаква истина и без да обижда, а при мен обикновено не се получава. Въпреки, че и за миг не мразя хората, с които толкова смело воювам публично.

Мисля за тях тези дни и за неудобството да упорстват, наричайки черното бяло по целия си морален конспект - като се започне с войната на САЩ в Украйна, която очевидно губят, мине се през управленската коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ-ДПС, ДС за кмет на София, съвсем пошлата и очевидна Барселона на Кирил Петков и бременната Лена Бориславова, които се разхождат из София (докато благоверният се пуска панически и сам с новозакупена детска количка за 2000 лв. в социалните мрежи, а Линда прави торти), фрапиращата финансова некомпетентност на Асен Василев, пропадането на Христо Иванов и неговата съдебна реформа в обятията на Делян Пеевски за втори път, средният пръст на депутата от ПП Ицо Хазарта (зам.-председател на комисията по култура) срещу колегите му в Народното събрание, както и отвратително просташките му песни, гарнирани с женски задни части на сцената, които показва в разгара на скандалите за насилие срещу жени на фона на общото възмущение на неговите срещу Вежди Рашидов, и така нататък, та чааак до обедните новини, както се казва в едно предаване.

Явор Дачков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Катерина Татарска
    Прочетете цялата статия в Tribune.bg.
  • 4
    3
    Анонимен
    Че откога разходките са забранени?
  • -3
    2
    хм
    За да се запишеш в медиите, ли бе Яворчо?
  • -4
    1
    Ганю
    абе Кирето е велик кви сте вий да го съдите ще прави каквото иска
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари