Второто дете, ударено от мълния, е в клинична смърт

3
11-годишното момче е интубирано и е в медикаментозна кома /снимката е илюстративна/
11-годишното момче е интубирано и е в медикаментозна кома /снимката е илюстративна/

11-годишното момче е интубирано и е в медикаментозна кома

Второто дете, поразено от мълния в Русе, е в тежко състояние. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ „Медика“ в града.

Детето е прието в лечебното заведение в състояние на клинична смърт и без сърдечна дейност. Дежурният реанимационен екип го е реанимирал и е възстановил основните му жизнени показатели. Момчето е интубирано и е в медикаментозна кома. Извършват се консултации, за да се установи дали има допълнителни увреждания по вътрешните органи, обясниха от болницата.

Инцидентът с две 11-годишни деца стана на стадион „Дунав“ в града. Сигналът е подаден около 19:20 часа тази вечер. На място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. На стадиона е имало деца, които тренират. От пресцентъра на Университетската болница „Канев“ съобщиха, че настаненото при тях дете, е починало. Детето е докарано в болницата в състояние на клинична смърт, без сърдечна и дихателна дейност. В продължение на час екипите са го реанимирали. Лекарите са направили всичко по силите си, но без успех, каза Стела Кръстева от пресцентъра на болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    VIP
    Искрени съболезнования !!!
  • 37
    4
    ...
    Дофтора ако мислеше, докато краде за гербаджиите, щеше да вдигне два три гръмоотвода по стадионите, защото при един мач с пълни трибуни, ако завали, както се случва редовно, и удари в тълпата ще стане леш. Второ, при такова влошаване на времето, а облаците и лилавото небе се виждаха чак от Шумен, е трябвало веднага да преустановят всички тренировки. Но, както пишеше на една механа на входа "тука е така" . Дете да умре спортувайки у нас е адска трагедия.
  • 13
    3
    Закон
    По Правилника за движение по пътищата когато има коли със специален режим /линейки, пожарни, полиция и т.н./ , всеки участник в движението е длъжен да отбие при възможност и да даде път. Това се учи още в началото на курсовете за шофьор. Само , че през последните 30 и повече години се забелязва тотална агресия на всички участници в движението , без учебните коли. По булевард Липник почти всяка нощ трещят разни изтърбушени коли и скапани моторетки , само по чудо не е станал сакатлък с тях. Агресията на пътя води до никъде.
  • 23
    2
    Anonimen
    Може ли да се видят камерите на кръстовището на Олимп кой е дал път на линейната за УМБАЛ Канев,защото си мисля,че това е забавило линейката
  • 51
    1
    Мм
    Голяма трагедия за града. Да почива в мир душицата..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари