Всеки десети българин е пробвал наркотици

1
За хората в спиралата на зависимостта, дрогата е всичко
За хората в спиралата на зависимостта, дрогата е всичко Видео: NOVA

За хората в спиралата на зависимостта, дрогата е всичко

Всеки десети българин е пробвал наркотици. За част от тези, които попадат в спиралата на зависимостта, дрогата е всичко. Те са родители, бизнесмени, деца на богати или бедни родители, които са изгубени в желанията си.

В розовата къща стотици наркозависими идват всеки месец, за да получат топъл обяд, ценен съвет или медицинска помощ, предава NOVA. В сградата само стените са розови. В сивото ежедневие на наркозависимите това е оазис на нормалността. Топло е като в истински дом. На 40-те квадрата площ са се събрали 15-ина души и са като истинско семейство.

Тук всеки е с проблемите си. Пътят към трезвения живот е труден и самотен. Общото между тези хора е, че от години се опитват да скъсат с наркотиците. Лекуват се с метадон, който също се отказва трудно. Спомнят си за първата дръпка хероин, която преобръща живота им завинаги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    43545345
    Дано Исус да им помогне да се оправят, но и те трябва да Му поискат помощ. Aз се надявам да се оправят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари