Володимир Зеленски: Украйна трябва да поеме към победата тази пролет!

1
Всички опити на Русия да си върне инициативата трябва да бъдат сломени и съм уверен, че ще го постигнем, каза във видеообръщение украинският президент
Всички опити на Русия да си върне инициативата трябва да бъдат сломени и съм уверен, че ще го постигнем, каза във видеообръщение украинският президент

Тази нощ е бил атакуван обект от критичната инфраструктура в Лвовска област

"Тази пролет трябва да се почувства, че Украйна се движи към победа."

Това заяви украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщение, предаде БНР.

Президентът Зеленски уточни, че това се отнася за подготовката на отбранителни сили на страната, доставките на оръжие и стратегическата инициатива във войната:

Всички опити на Русия да си върне инициативата трябва да бъдат сломени и съм уверен, че ще го постигнем. Нашата задача е да направим така, че врагът да има все по-малко желание да държи украинските територии под окупация“.

Сред обсъжданите цели е икономическото възстановяване на Украйна. Правителството подготвя нови значителни стъпки за дерегулиране на украинската икономика и за създаване на работни места, посочи украинският президент.

Украинската държавна оръжейна компания "Укроборонпром" съобщи, че е започнала съвместно производство на артилерийски снаряди с централноевропейска държава членка на НАТО и че планира да разработва и произвежда други оръжия и военно оборудване със съюзнически страни.

Тази нощ е бил атакуван обект от критичната инфраструктура в Лвовска област. Възникнал е пожар, който е потушен. Няма данни за жертви или пострадали. По-рано руските сили са обстрелвали четири общини в Сумска област.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Тъпдаскал
    Уникални коментари в подкрепа на Дзеленко и срещу Русия. Добре, бе, дебили, защо живеете според евро-?ейската ценностна система в евро-?ейска страна? Защо не емигрирате или не отивате да работите или учите (вие и децата ви) в САЩ или в Украйна? Идете най-сетне в тази шибана Америка или Укарина и престанете да дрънкате глупости!!!
  • -1
    8
    Усрайна кофа с лайна
    Володка ще пръсна твойта путка боклук! Шибан еврейски циркаджия!
  • 3
    7
    Читател
    Този клоун от киевския цирк си самонавива пружината,без да мисли,че до пролетнта може да не остане нищо което да защитава.
  • 4
    6
    мммм
    До 4 daskal Това че в Еропа и САЩ има по-висок стандарт на живот не е тайна за никой. Но това не означава, че трябва да владеем света и да караме останалите държави да живеят според нашите ценности, разбирания и форми на управление. Пеевски и Божков също имат много пари и висок стандарт на живот, но това не означава, че бедните ни родители, които се трепят за всеки лев, са по-лоши от тях.
  • -2
    5
    Захаров
    ядоха бой в афганистан руските орки, що да не ги наритат и тук....великата професионална армия е спомен, мобилизираните пиянки не щат да се бият, нямат кауза. от другата страна се бият за родината си, никой агресор не е свършил добре, и путин няма да е изключение
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари