Володимир Зеленски: Украйна доказа на какво сме способни

0
В Черно море няма и няма да има сигурни убежища за руските терористи
В Черно море няма и няма да има сигурни убежища за руските терористи Снимка: Володимир Зеленски / Facebook

В Черно море няма и няма да има сигурни убежища за руските терористи

Украинският президент Володимир Зеленски каза, че страната му е доказала способностите си срещу ВМС и ВВС на Русия, но не направи директен коментар за потапянето на руския патрулен кораб "Сергей Котов", предаде Ройтерс.

"Украйна доказа на какво сме способни, какво може да постигне силата ни", заяви Зеленски в редовното си вечерно видеообръщение. "Това се вижда от броя на свалените руски самолети и възможностите на нашите момчета срещу руския флот. В Черно море няма и няма да има сигурни убежища за руските терористи", допълни той.

Главното разузнавателно управление на министерството на отбраната на Украйна днес съобщи, че украински морски дронове са поразили руския патрулен кораб "Сергей Котов" край бреговете на Крим. По първоначални данни на Киев при атаката срещу плавателния съд са били убити седем души от екипажа, а шестима са били ранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    ******************************************************************************************
    Според вестник The Washington Post, почти месец след назначаването на новия главнокомандващ никой от военното ръководство или администрация не е обяснил къде са и какво правят 700 хиляди души от украинската армия. По документи ВСУ наброяват един милион души, от които от 200 до 300 хиляди души участват във военни действия. Можем да обясним на журналистите от Washington Post, ако наистина се интересуват... А контранаступът и перемогата ... пошли нахуй!
  • 8
    3
    чичомиткобрат
    Само че "Сергей Котов" е малко катерче, не голям кораб. Това всеки, който имс интернет може да го провери за 2 мин. И не е унищожен, просто е ударен. Тея как лъжат през зъбите си чак вече не се усещат.
  • -1
    2
    Бай Чеп
    Наркомана се хвали, все едно техния флот не е от надуваеми гумени лодки!
  • 6
    1
    Ванка с танка
    Доказахте че сте жалки америКЪНТски подлоги, нищо повече!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари