Военен камион блъсна пътнически бус в аварийната лента на АМ „Тракия”

0

По чудо инцидентът се размина без жертви

Военен камион, движещ се в аварийната лента, удари кола на АМ „Тракия”. По чудо инцидентът се размина без жертви.

Няколко души тръгнали на екскурзия с бусче. Малко след тунел „Траянови врата” полицаи ги спират за проверка. Докато чакат в аварийната лента, отзад ги удря военен камион. Шофьорът обяснил, че спирачките му отказали. Пътниците в бусчето са с натъртвания, информира NOVA.

Ставаш рано, тръгваш за едно свято място, спира ни патрул на КАТ за рутинна проверка. Спираме в аварийната лента... иииии брутален удар, паникьосани хора пищят! Не стигаш до това свято място, защото по магистралата се движи някаква допотопна техника на военните, на която са отказали спирачките (поне това е версията на военният). Та въпросът ми е кой позволява подобни превозни средства да се движат по магистралите? Това ли е военната техниката, с която разполага страната ни? Ако наистина е това - жална ни майка! Благодаря на Господ, че сме живи и здрави!”, пише след катастрофата една от пътничките в буса във Facebook.

МВР потвърди за инцидента, който по чудо се е разминал само с материални щети. На въпрос на медията защо е бил спрян бусът на магистралата, оттам отговориха, че се е движил без светлини. Съставен е акт на шофьора на военния камион, който се е движил в аварийната лента и е ударил буса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Цивилен
    Тоя Овенния кво прави в аварийната част?Уж спирачките му отказали.Ще го покрият на бърза ръка,ни лук ял,ни на лук мирисал.
  • 18
    1
    Балканеца
    И какво като се е движил буса без светлини? Пак дребнавщина милиционелска за фишчета и пълнене на хазната. Колко ли пияни и друсани, но пък с включени светлини, са минали покрай тях?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари