Водният цикъл затваря булевард „Съединение“

2
До 29.01.2023 година включително ще бъде затворен участъкът от кръстовището с улица „Майор Атанас Узунов“ до кръстовището с улица „Доростол“
До 29.01.2023 година включително ще бъде затворен участъкът от кръстовището с улица „Майор Атанас Узунов“ до кръстовището с улица „Доростол“ Снимка: Община Русе

До 29.01.2023 година включително ще бъде затворен участъкът от кръстовището с улица „Майор Атанас Узунов“ до кръстовището с улица „Доростол“

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в град Русе“; Етап II-Реконструкция на главни и второстепенни клонове“, Община Русе информира водачите на МПС и жителите на град Русе, че до 29.01.2023 година включително се затваря за движение на МПС булевард „Съединение“ в участъка от кръстовището с улица „Майор Атанас Узунов“ до кръстовището с улица „Доростол“, в посока ПГ по механотехника „Юрий Гагарин“.

Движението на МПС от булевард „Съединение“ в посока улица „Воден“ ще се осъществява по обходен маршрут – улица „Св. Наум“.

Автобусни линии № 6, 8 и 10 в посока Дом на културата ще се движат по горепосочения обходен маршрут

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Мани
    Мани бе! Аз вчера като минах по Тулча посока Париж, като усетих колко "прекрасно" са асфалтирали след разкопките, се обадих на зъболекаря ми, че ми изпопадаха пломбите. Пълна СВИНЩИНА!
  • 1
    4
    Fuck you
    Кур за цялото вик и общината! Да ви го начукам и на вас и на цялата ви шибана рода! Ламтите за пари а нервите и разходите които гражданите харчим кой ще ги плати?! През 4-5 месеца правя окачване на кола за по 300-400лв и обикалям лутайки се из лабиринтите които твърдите че са обходни маршрути!
  • 4
    3
    Наистина
    Май кайви тъпа добре че Господ е с вас Умрели лебеди сте всички в тая оправя .
  • 9
    2
    Курнел
    Оставка кмете,оставка и пак оставка.
  • 15
    1
    РУСЕНЕЦ
    Е съмнявах се аз, че тея треторазрядни педераси няма още едно място да разкопаят и надупчат. Майка им некадърна да праскам! разбихме си колите бе ПЕДЕРАСИ НЕДОКЛАТЕНИ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари