Водният цикъл затваря части от улица „Тулча“ до 23 август

0

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап II-Реконструкция на главни и второстепенни клонове“ считано от 12 август (петък) до 23 август (вторник) включително се заемат пътни ленти на кръстовището на ул. „Тулча“ с ул. „Цветница“ и ул. „Студентска“. Остават свободни по една пътна лента от платното в посока ул. „Плиска“ и от платното в посока кръстовище „Олимп“.

Движението на МПС ще се осъществява по свободните пътни ленти на ул. „Тулча“ и по обходени маршрути, както следва:

1. За МПС, идващи от „Олимп“ в посока Русенски Университет „Ангел Кънчев“ по ул. „Цветница“, наляво по ул. „Битоля“, наляво по ул. „Алеи възраждане“, наляво по ул. „Яребична“ и надясно, движението се възстановява по ул. „Доростол“;

2. За МПС, идващи от ул. „Цветница“ в посока „Олимп“ надясно по ул. „Тулча“, надясно по ул. „Плиска“, наляво по ул. „Битоля“, наляво по ул. „Алеи възраждане“, наляво по ул. „Яребична“ и надясно, движението се възстановява по ул. „Доростол“.

Призовават се водачите на МПС да се движат в този участък с повишено внимание и да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Лека изменен виц
    Кмето на Русе са качва у едно такси и вика на бакшишо: - Виж кво, маждрамуняк, ш’ти дам дваасе лева ако ма закараш у общинъта за 5 минути, че закъснех за съвето! - Добре! - рекъл чичака. - Ама сакам да си връжеш очите с те тоа колань! Връзал си кмето очите и тръгнале! Пътувале около 3 минути, бакшишо спрел и рекъл: - Отвръзвай са давай парите и са маиняй! Стигнааме! Кмето свалил коланя огледал са и рекъл: - Ш’ ти дам още дваасе, ако ми кажеш откъде мина? - Да бе, да, ти шашав ли си, или на шашав дреите носиш?! 5 улици са останале здрави, ако ти ги кажа и них ше разкопаш!
  • 1
    2
    Локи
    Докога тези ще си правят каквото искат?
  • 5
    1
    Гневен
    Кой некадърен простак създаде тази организация на движението??? Аман от некомпетентни които само лапат пари за простотията си!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари