Воден цикъл: Лошо асфалтиране на 13 улици в Русе

3
Проблеми с асфалтиране и канализация в Русе
Проблеми с асфалтиране и канализация в Русе

Проблеми с асфалтиране и канализация в Русе

Комисия от експерти на Община Русе установи недостатъци при 13 улици в града при проверката на изпълнението на проекта за изграждане на канализация.

„Повече от 35 години хората чакат тази канализация. В дворовете им има по 2-3, някъде и 4 септични ями. Така се трови земята, водата и всичко, което можем да ползваме в квартала”. Това коментира Божидар Йотов, пълномощник на кмета за квартал „Средна кула” в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

След асфалтирането общината прави междинна проверка и установява дефекти. Обектът обаче все още не е завършен, допълни Йотов.

„Недостатъците ще бъдат отстранени, фирмата изпълнител ще реагира в срока, който им даде общината. Всичко засега се изпълнява по график. Надяваме се до края на септември да приключи асфалтирането на всички улици, а до края на октомври - и канализацията”, коментира Драгомир Друмев, ръководител „Производствено-технически отдел” във ВиК - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    11
    GHETTO
    5 ФИРМИ ФАНТОМ ЕООД С 20 МАНГОЧЕРНИ ПЕРСОНАЛ ОТ СОФИЯ И ВАРНА
  • 9
    10
    Петя
    Брат ми ще види втори мандат през крив макарон,добре поне че си купи мезонет и сгъна някой лев
  • 4
    9
    робин худ
    До митхат паша Ей патладжан да си пиеш редовно хапченцата цървул такъв това че си си платил на тиквуний незначи че си си платил на всички ни за да ти търпим некадърноста и свинщината която оставяш сле себе си мърша
  • 1
    8
    Мидхат паша
    Мисля да възкръсна в най-скоро време, че да ви направя улиците, цървули нещастни. На павета ще бъдат отново. Чос селям серсеми!
  • 12
    7
    Коко
    Пълна неграмотност на финала. Подземните работи не се виждат. Но отгоре се вижда лошо качество и мърляшко изпълнение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари