Вода с манган тече вече 4 години в село Брестовица

1
Повечето жители се оплакват от здравословни проблеми
Повечето жители се оплакват от здравословни проблеми Видео: bTV

Повечето жители се оплакват от здравословни проблеми

Жителите на пловдивското село Брестовица се вдигат отново на протест, заради водата с манган, която продължава да тече от чешмите им.

Проблемът е от четири години. Решение според хората не е намерено, повечето от тях се оплакват от здравословни проблеми, информира bTV.

Решение няма, справяме се по същия начин като преди четири години – с много нерви, носене на вода откъде ли не, ходене по болници и купуване на лекарства. Когато водата не е годна за пиене, здравословните проблеми са налице“, обясни организаторът на протеста Любомир Томов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Pokana
    Поканете Бойко! Той за нула време ще ви реши проблема/ поне с гръмки слова и клешета/!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари