Владимир Путин встъпва в новия си мандат на 7 май

1
В Кремъл тече трескава подготовка
В Кремъл тече трескава подготовка Снимка: РИА новости

В Кремъл тече трескава подготовка

В Кремъл се състоя официалната репетиция за инаугурацията на руския президент Владимир Путин. Официално той ще встъпи в длъжност в петия си президентски мандат на 7 май, предава Bulgaria On Air.

На изборите през март Путин беше подкрепен от над 87% от избирателите. По традиция церемонията ще се проведе в "Андреевската зала" на Големия Кремълски дворец.

На церемонията са поканени 5 хиляди души, включително депутати от Държавната дума, членове на правителството и Съвета на федерацията, съдии от Конституционния съд, общественици и представители на духовенството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Спокоен
    Молете се Путин да е жив и здрав. Никой няма идея кой би дошъл на неговото място. Нещата могат да станат наистина зловещи.
  • -1
    3
    Путин Хуйло
    Както сте се досетили, аз съм възпаленият травестит, изтропал се под коментар номер 2. Много бавно ми върви хормоналната терапия, в момента ми растат цици, а още имам пишленце и ми е много нервно. Мечтая си за някакви стегнати мъде, ама да са ми в устата!
  • -8
    2
    фена на найка ти на Путката
    Да ти дава аллах редовен аналенпасив и да си биеш ума в пода за дълго време ! Огромно удоволствие е да се наблюдава всекидневното осиране на руските отрепки по медиите. Държиш си мъдете здраво напрегнати и това е прекрасно ! Без това напрежение върху тях до сега да са ни впрегнали да копаем камъни и да са ни отнели всичко. Браво, Вгъзимир Путкин !
  • 7
    1
    фена на Путин
    Да ти дава господ крепко здраве и бистър ум за дълго време ! Огромно удоволствие е да се наблюдава всекидневното осиране на западните отрепки по медиите. Държиш ги здраво напрегнати и това е прекрасно ! Без това напрежение върху тях до сега да са ни впрегнали да копаем камъни и да са ни отнели всичко. Браво, Владимир Путин !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари