Владимир Путин поиска събиране на доброволци, които да се бият в Украйна

0
Руският президент е поискал от бивш командир от ЧВК "Вагнер" да събере доброволци
Руският президент е поискал от бивш командир от ЧВК "Вагнер" да събере доброволци Снимка: ТАСС

Руският президент е поискал от бивш командир от ЧВК "Вагнер" да събере доброволци

Владимир Путин е поискал от бивш командир от ЧВК "Вагнер" да събере доброволци, които да се бият в Украйна. В комюнике на Кремъл се посочва, че става дума за Андрей Трошев. Той е приближен на основателя на "Вагнер" Евгений Пригожин, който загина в самолетна катастрофа, два месеца след неуспешния бунт на наемниците.

Трошев е полковник от запаса и е обект на санкции от страна на ЕС заради участието му във военни операции на групата в Сирия. В момента Андрей Трошев работи за руското министерство на отбраната, потвърди говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. След смъртта на Пригожин Путин разпореди на бойците от "Вагнер" да се закълнат във вярност към Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    путлер
    русенеца да ходи да брани майка расия, между другото кво стана с великата руска армия, и тя ли като русенеца се оказа един запъртък
  • -3
    2
    Българин
    Те отдавна ги моГилизират насила рушлямските блядове, че вече няма пушечно месo за нашите украински братя! ТероруZZстан загива в агония, за радост на целия нормален свят!!! Героям слава!
  • -2
    1
    В.П.
    Aйде петоколонниците,да видим колко обичате Русия ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари