Верижна катастрофа на пътя Варна - Бургас

0
Нанизали са се 7 автомобила
Нанизали са се 7 автомобила Снимка: "Виждам те КАТ-Варна" / Facebook

Нанизали са се 7 автомобила

Верижна катастрофа с участието на седем автомобила е станала тази сутрин на пътя Варна - Бургас, в района на Харамията.

Предполага се, че причината за инцидента е високата скорост и ремонтните дейности, които се извършват там през тази седмица.

По първоначални данни, катастрофата е възникнала, след като един от автомобилите е загубил управление и се е блъснал в движещите се пред него коли. В резултат на удара няма пострадали, само материални щети.

Движението в момента се извършва двупосочно в едната лента и се регулира от служители на КАТ. Образувало се е значително задръстване, поради което шофьорите се призовават да шофират с повишено внимание и да спазват разпоредената скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари