Венко Сабрутев: Изумен съм от коментара на Борисов! ПП не се готви за избори

0
Имаме за основна цел борба с корупцията и акцията срещу Борисов беше част от тази борба, каза депутатът
Имаме за основна цел борба с корупцията и акцията срещу Борисов беше част от тази борба, каза депутатът Снимка: bTV

Имаме за основна цел борба с корупцията и акцията срещу Борисов беше част от тази борба, каза депутатът

"Изумен съм от коментара на Борисов. ПП не се готви за избори и подобни послания от Кирил Петков към депутатите от партията не е имало. Основната ни цел е борбата с корупцията и акцията срещу Борисов беше част от тази борба."

Това заяви в ефира на bTV депутатът от “Продължаваме промянатаВенко Сабрутев.

По-рано днес на брифинг в партийната централа бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ареста си, случил се точно преди седмица като според него акцията на МВР е била разпоредена заради наближаващи нови парламентарни избори. Според Борисов Петков заявил пред депутатите си, че арестът на Борисов ще е коз в ръката му при бъдеща предизборна кампания.

По въпроса с кандидат-шефовете на БНБ Сабрутев заяви, че двамата кандидати са резултат от липсата на точка в споразумението, според която формациите в коалицията трябва да излязат с обща кандидатура. това дава възможност по думите на Сабрутев и ИТН да излязат със свое предложение в лицето на Любомир Каримански.

Нямаме никакви притеснения коалицията да излезе с двама кандидати и НС в лицето на тези 240 депутати да вземат своя избор кой е по-добрият кандидат”, посочи Сабрутев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари