Великденска изненада на "България Ер"

0
Компанията удължава пролетната си промо кампания за самолетни билети на ниски цени
Компанията удължава пролетната си промо кампания за самолетни билети на ниски цени

Националният превозвач „България Ер“ поднася специална великденска изненада на всички пътуващи – авиокомпанията удължава пролетната си кампания за самолетни билети на ниски цени.

 До 13 април включително всеки може да закупи самолетни билети на промо цени до директните дестинации на авиокомпанията.

В рамките на специалната кампания еднопосочните полети от и до Милано са на цени от 45 евро, а тези до Рим - от 55 евро. Самолетните билети в едната посока за дестинации като Берлин, Ларнака и Барселона са намалени на 59 евро, като на промоционални цени са и еднопосочните полети за Мадрид (66 евро), Тел Авив (77 евро), Цюрих (79 евро), Амстердам (89 евро) и Москва (127 евро). До 13 април включително на специални цени са и двупосочните билети между София и Брюксел (159 евро).

От старта на пролетната промо кампания над 14 000 души са се възползвали от ниските цени и са си закупили билети. С удължаването на промоцията, авиокомпанията пожелава светли празници на всички свои пасажери, както и на всички, влюбени в пътешествията.

Подробности за условията на пролетната кампания и цените на самолетните билети ще намерите в секцията „Промоции“ на уебсайта на „България Ер“. Резервации може да бъдат направени онлайн на www.air.bg, в офис на авиокомпанията, през Центъра за обслужване на клиенти на тел. +3592 402 04 00, на e-mail: [email protected] или от туристически агент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари