Вегетарианка: Влюбих се в месаря. За първи път влизам в месарница

3
Не, не, не, не... влюбена съм, влюбена съм!
Не, не, не, не... влюбена съм, влюбена съм!

Не, не, не, не... влюбена съм, влюбена съм!

Потребителката ro.mi.na сподели клип в социалните мрежи, в който признава, че се е влюбила в местния месар, докато самата тя е убедена вегетарианка.

„Влюбих се в месаря. За първи път влизам в месарницата, тъй като брат ми ще идва на гости за обяд и трябваше да купя нещо“, започва да разказва момичето.

След това казва, че възнамерява да се върне обратно в магазина и да му поиска номера. Малко по-късно момичето споделя пред последователите си, че той ѝ дал номера си, след като тя му признала, че го харесва и „може да направят нещо“.

Каза „да“! Влюбена съм! Не, не, не, не... влюбена съм, влюбена съм! Ще чакам да ми даде от чоризото си, завършва ентусиазирано влогърката.

@ro.mi.na.j Le tiré la caña al carnicero #humor #queseyosoloquieroexpresarme #undiaconmigo #tirolacaña #todoslospibesquemegustan ♬ sonido original - Romina
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Моа ли да питам
    В кого ще се влюби утре т.н.влогърка?В рибаря,в хлебаря,в зърнаря или в този с x5 или Q7
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари