"Възраждане" призовава да се прекратят ограниченията заради коронавируса

4
Подобряване на отношенията с Русия от служебния кабинет граничи с фантастика
Подобряване на отношенията с Русия от служебния кабинет граничи с фантастика Видео: NOVA

Подобряване на отношенията с Русия от служебния кабинет граничи с фантастика

"Само хора, които вярват в Дядо Коледа, може да повярват, че това правителство ще отиде и оправи взаимоотношенията ни с Русия". Това каза в предаването "Твоят ден" на NOVA NEWS Цончо Ганев от "Възраждане".

„Персоналният състав на този МС изпълнява само и единствено политиките, които има президентът. Така че този МС и този министър-председател може да подобри икономическите ни взаимоотношения с Русия, може да подпише анекси и да открием сметка да си плащаме в "Газпром банк", и да имаме доставки на газ. Това обаче граничи с фантастиката", посочи Ганев.

Според него има две важни неща, които служебният кабинет трябва да направи - да осигури честни избори и да се справи с ограничителните мерки заради коронавируса. Той обаче изрази съмнения, че този здравен министър ще направи това, тъй като посочи, че преди време е бил за още по-строги мерки.

"Призоваваме Радев, призоваваме и министър-председателя Гълъб Донев да гарантират изборите, да осигурят това да имаме нормална кампания в следващите два месеца и оттам нататък тази безумица с коронавируса да се прекрати, и да не дават основания хорта да се бунтуват”, каза още Цончо Ганев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари