Въоръжен мъж рани с нож минувачи в Швейцария

0
Нападателят е арестуван
Нападателят е арестуван

Нападателят е арестуван

Въоръжен с нож мъж рани няколко минувачи този следобед в град Цофинген, Северна Швейцария, след което беше арестуван, съобщи полицията в кантон Ааргау, цитирана от Франс прес.

Самоличността и мотивът на нападателя, както и броят на ранените, засега не се съобщават, пише БТА.

Мъжът първо е нападнал минувач на жп гарата в Цофинген - град с около 12 000 жители на около 60 км южно от Базел и западно от Цюрих.

По-късно той атакувал още няколко души, очевидно на случаен принцип, преди да се скрие в една къща, се посочва в прессъобщение на полицията.

След около два часа и след като специализиран екип влязъл в преговори с нападателя, той бил арестуван.

Нападателят също е бил ранен, съобщиха от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари