Валери Григоров: МВР се управлява от близък човек на Борисов и Пеевски

0
Бившият директор на Национална служба "Гранична полиция" обясни, че е илюзия това, че Борисов е изгубил властта
Бившият директор на Национална служба "Гранична полиция" обясни, че е илюзия това, че Борисов е изгубил властта Снимка: стоп - кадър / Евроком

Бившият директор на Национална служба "Гранична полиция" обясни, че е илюзия това, че Борисов е изгубил властта

Съдебната реформа е спряна с конституционните промени", каза бившият директор на Национална служба "Гранична полиция" генерал Валери Григоров, който беше гост в предаването "Делници" с водещ Николай Колев по Евроком.

Григоров обясни, че към момента вътрешното министерство продължава да се управлява от близък човек на Борисов и Пеевски. Според него това няма да се промени при новия служебен кабинет, тъй като той неизбежно ще е свързан с ГЕРБ.

Бившият директор на Национална служба "Гранична полиция" обясни, че е илюзия това, че Борисов е изгубил властта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    1
    Gatanka
    Вън Дърт Миризлив Миришещ Черен Брадат Козел,позна ли се кой си и ти в.я.с.,к.в.т,р.н.с,в.ж.д,н.о,,п.н.п,н.к.н,м.ч,и.с.г,в.д.р,я.и,п.а,м.и,и.я,д г.,и всички лакей на Дърт Миришещ Миризлив Черен Брадясъл Козел.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари