Започва изграждането на новия плувен комплекс в Русе

3
Проектът е за над 14 милиона лева
Проектът е за над 14 милиона лева

Проектът е за над 14 милиона лева 

Ако времето позволява, още в началото на следващата година може да започне изграждането на многофункционалния плувен комплекс в парка на младежта в Русе. Проектът е за над 14 милиона лева.

Тъй като инвестиционната инициатива ще се реализира чрез дружеството, което стопанисва пазарите в Русе, има предложение към Общинския съвет за увеличаване на капитала му чрез реална парична вноска в размер на малко над 2 300 000 лева. 

В репортажа на КИС 13 припомнят, че многофункционалният плувен комплекс ще включва спортни съоръжения и търговско-развлекателни площи. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    7
    Селфи Маниак
    Странно, за да се асфалтират разкопаните улици(изцяло) пари май няма да има, но за това проектче - да. Предишното му местоположение на бул.Липник не ставало, а това в прака - да, странно - ще се секат дървета, парка ще стане по-малък, грозен пейзаж ще загрозява гледката на хората, потока от автомобили ще намалее, изобщо ще се образува нещо като "малката търла". Но явно, че просто съслите се опитват да избягат от потъващия кораб, жалко, че десетилетия напред хората тук ще се сбъскват с тези 'селфи' недоразумения.
  • 11
    6
    daskal
    Това означава, че идното лято там няма да ги има сегашните басейни. Гледайки какво се случва със започнатия и изоставен басейн в двора на ОУ "В.Левски", се питам - вие добре ще започнете строителството, ама кога ще го свършите? Да не се окаже, че Русе ще остане съвсем без плувна база?
  • 9
    5
    Излиза , че кмета е запознат
    със случая ? Как не е стопирал тази перверзия ? Това ли е най-важната потребност за Русе и то за 14 милиона лева ! .
  • 16
    4
    Песимист
    Колко ли е комисионната на 14 милиона?Дали не трябва да се връща някакъв дълг,а мандата изтича?
  • 20
    3
    Недоумяващ
    Странно,никой кмет до сега,кадърен или некадърен,не си е позволявал да посегне на парка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари